Αρθροπλαστική Αγκώνα

αρθροπλαστική αγκώνα

Ο αγκώνας αποτελείται από 3 αρθρώσεις και από τα ακόλουθα τρία οστά:

  • Το βραχιόνιο
  • Την ωλένη (οστό του αντιβραχίου στην πλευρά του μικρού δακτύλου)
  • Τη κερκίδα (οστό του αντιβραχίου στην πλευρά του αντίχειρα)

Οι επιφάνειες των οστών αυτών καλύπτονται με αρθρικό χόνδρο, ο οποίος προστατεύει τα οστά και τους επιτρέπει να κινούνται με μεγάλη ευκολία. Ένας λεπτός, λείος ιστός που ονομάζεται αρθρική μεμβράνη καλύπτει όλες τις υπόλοιπες επιφάνειες μέσα στην άρθρωση του αγκώνα. Στο φυσιολογικό αγκώνα, η μεμβράνη περιέχει μια μικρή ποσότητα υγρού που λιπαίνει τον χόνδρο και μειώνει στο ελάχιστο τη τριβή σε κάθε κίνηση των αρθρώσεων του αγκώνα.

Οι μύες, οι σύνδεσμοι και οι τένοντες είναι εξαιρετικά σημαντικοί και συγκρατούν τις αρθρώσεις του αγκώνα.

Η χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης αγκώνα αφαιρεί τις κατεστραμμένες περιοχές της άρθρωσης του αγκώνα και τις αντικαθιστά με μέρη από μέταλλο και πλαστικό (εμφυτεύματα). Αυτή η χειρουργική επέμβαση ονομάζεται επίσης αρθροπλαστική αγκώνα.

Στην αρθροπλαστική αυτή, το βραχιόνιο συνδέεται σαν ένας χαλαρός μεντεσές με το μεγαλύτερο από τα δύο οστά του αντιβραχίου (ωλένη) και τα κατεστραμμένα μέρη αντικαθίστανται με εμφυτεύματα. Η ολική αρθροπλαστική αποτελείται από μεταλλικό κράμα και πλαστικό ένθετο τύπου μεντεσέ με δύο μεταλλικούς στυλεούς. Τα δύο οστά του αντιβραχίου (κερκίδα και ωλένη) συνεργάζονται προσφέροντας περιστροφή.

Ποιες παθήσεις οδηγούν σε αρθροπλαστική αγκώνα;

Ποικίλες παθολογίες μπορούν να προκαλέσουν σημαντικό πόνο στον αγκώνα, δυσκαμψία και αναπηρία σε τέτοιο βαθμό που να οδηγήσει τους ασθενείς να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο αρθροπλαστικής αγκώνα.

Ρευματοειδής Αρθρίτιδα

Πρόκειται για μια ασθένεια στην οποία η αρθρική μεμβράνη που περιβάλλει την άρθρωση χαρακτηρίζεται από φλεγμονή και πάχυνση. Αυτή η χρόνια φλεγμονή καταστρέφει σταδιακά τον χόνδρο και τελικά προκαλεί έντονο πόνο και δυσκαμψία.

Οστεοαρθρίτιδα

Εμφανίζεται συνήθως σε άτομα ηλικίας 50 ετών και άνω, αλλά μπορεί να εμφανιστεί και σε νεότερους ανθρώπους. Ο χόνδρος που προστατεύει τα οστά του αγκώνα μαλακώνει και φθείρεται. Τα οστά στη συνέχεια τρίβονται το ένα πάνω στο άλλο. Με την πάροδο του χρόνου, η άρθρωση του αγκώνα γίνεται εξαιρετικά δύσκαμπτη με συνεχή καθημερινό και νυκτερινό πόνο.

Μετατραυματική Αρθρίτιδα

Αυτός ο τύπος αρθρίτιδας είναι το αποτέλεσμα κατάγματος ή και εξαρθρήματος των οστών των αρθρώσεων του αγκώνα.
Τα κατάγματα ή κατάγματα/εξαρθρήματα αυτά ή οι ρήξεις των γύρω τενόντων και συνδέσμων μπορεί να προκαλέσουν μόνιμη, σοβαρή και μη αναστρέψιμη βλάβη στον αρθρικό χόνδρο με την πάροδο του χρόνου. Αυτό προκαλεί έντονο πόνο και κριγμό καθώς και δυσκαμψία και βέβαια περιορίζει σημαντικά τη λειτουργία του αγκώνα.

Επιλεγμένα κατάγματα/εξαρθρήματα

Ένα επιπλεγμένο κάταγμα ενός ή περισσότερων οστών που αποτελούν τον αγκώνα είναι ένας άλλος λόγος για αρθροπλαστική αγκώνα ιδιαίτερα αν οι αρθρώσεις του αγκώνα έχουν υποστεί τέτοια συντριβή που είναι αδύνατον να ξαναλειτουργήσουν με οστεοσύνθεση.
Με άλλα λόγια, εάν ο αγκώνας θρυμματιστεί, μπορεί να είναι αδύνατον να ξαναμπούν τα κομμάτια του οστού πίσω στη θέση τους. Επιπλέον, η παροχή αίματος στα κομμάτια των οστών μπορεί να διακοπεί εντελώς και να οδηγήσει στη λεγόμενη οστεονέκρωση.
Σ’ αυτή τη περίπτωσης, ο Κος Πολυζώης μπορεί να σας προτείνει αρθροπλαστική αγκώνα.
Επιπλέον, ορισμένα κατάγματα δεν πορώνονται καλά και μπορεί να απαιτήσουν αρθροπλαστική αγκώνα αν αντιμετωπίζουν ακόμα σημαντικό πόνο και δυσκαμψία στο μέλλον.
Οι ηλικιωμένοι ασθενείς με σημαντική οστεοπόρωση κινδυνεύουν περισσότερο από σοβαρά κατάγματα αγκώνα ακόμα και μετά από χαμηλής ενέργειας πτώσεις.

Αστάθεια

Η αστάθεια εμφανίζεται όταν οι σύνδεσμοι που συγκρατούν την άρθρωση του αγκώνα έχουν μαζική ρήξη ή είναι χρόνια κατεστραμμένοι και δεν λειτουργούν. Ο αγκώνας είναι επιρρεπής σε συνεχή ή καθ’ έξιν εξαρθρήματα.
Η σοβαρή και χρόνια αστάθεια προκαλείται πιο συχνά από επαναλαμβανόμενο τραυματισμό στην άρθρωση.

Τύποι Αρθροπλαστικής Αγκώνα

Στη χειρουργική επέμβαση ολικής αντικατάστασης του αγκώνα, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αρθοπλαστικών αγκώνα. Υπάρχουν επίσης μερικές αντικαταστάσεις αγκώνα ή αλλιώς ημιολικές του αγκώνα, οι οποίες έχουν πολύ συγκεκριμένες ενδείξεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ασθενής μπορεί να χρειαστεί αρθροπλαστική μόνο μιας άρθρωσης του αγκώνα. Για παράδειγμα, εάν μόνο η κεφαλή ενός από τα οστά του αντιβραχίου (κερκίδα) είναι κατεστραμμένο, μπορεί να αντικατασταθεί με μια τεχνητή κεφαλή. Εάν όλες οι αρθρώσεις πρέπει να αντικατασταθούν, τα άκρα των οστών που διαμορφώνουν τον αγκώνα θα αντικατασταθούν.

Εάν οι σύνδεσμοι δεν είναι αρκετά ισχυροί για να συγκρατήσουν την άρθρωση από μόνοι τους, ο χειρουργός μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ειδικό πρόθεμα έτσι ώστε τα εμφυτεύματα να είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους ( “συνδεδεμένες προθέσεις”). Μερικοί νεότεροι τύποι αρθροπλαστικής αγκώνα συγκρατούνται μεταξύ τους χωρίς μεντεσέ και χρησιμοποιούν τους συνδέσμους του ίδιου του ασθενούς. Αυτές οι “μη συνδεδεμένες” προθέσεις δεν είναι για όλους. Μόνο ορισμένοι ασθενείς με δυνατούς και ακέραιους συνδέσμους και χωρίς τραυματισμούς  μπορούν να έχουν αυτούς τους τύπους εμφυτευμάτων.

Μια συζήτηση με το Κο Πολυζώη θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιος τύπος αρθροπλαστικής αγκώνα ενδείκνυται για σας.

Αρθροπλαστική Αγκώνα

Αξιολογήσεις

Γιάννης Κ.
Read More
Επισκέφθηκα τον κ. Πολυζώη μετά από ένα τραυματισμό μου σε 5χ5. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Ο κ. Πολυζώης μου εξήγησε όλα τα βήματα τη θεραπείας που πρέπει να ακολουθήσω και σε κάθε βήμα ένιωθα ότι είχα δίπλα μου ένα γιατρό με εξαιρετικό επίπεδο επαγγελματισμού. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Θοδωρής Σ.
Read More
Επισκέφθηκα το γιατρό λόγω μιας αθλητικής κάκωσης στο γόνατό μου σε συνέχεια ενός τραυματισμού μου λόγω μπάσκετ. Εξαιρετικός επιστήμονας σε επίπεδο γνώσεων και επιπλέον προσιτός άνθρωπος, μου έλυσε όλες τις απορίες μου. Το πρόβλημά μου θεραπεύτηκε τελείως. Έχω επανέλθει πλήρως στις δραστηριότητές μου. Παίζω μπάσκετ στο 100% των δυνατοτήτων μου και δεν αισθάνομαι πια καμία ενόχληση. Σωστή διάγνωση, θεραπεία και αποθεραπεία. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Νίκος Ζ.
Read More
Εξαίρετος γιατρός, άνθρωπος και συνεργάτης! Σαν φυσικοθεραπευτης έχω αναλάβει την αποκατάσταση ασθενών του μετεγχειρητικα , και λόγω των τεχνικών και της εμπειρίας που χρησιμοποιεί, κάνει την δουλειά μου πολύ πιο εύκολη και την αποκατάσταση του ασθενούς πιο ανώδυνη. Σπουδαία εξειδικευση σε ότι αφορά τον ώμο!
Θωμάς Μ.
Read More
Εξαιρετική κλινική εξέταση στηριζόμενη σε επιστημονικά δεδομένα. Απόλυτα καταρτισμένος στο αντικείμενο του με ανθρώπινη προσεγγιση στο πρόβλημα σου. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Νεφέλη Θ.
Read More
Επισκέφτηκα τον γιατρό για ένα τραυματισμό που είχα στον αστράγαλο μου, γιατί χρειαζόμουν μία δεύτερη γνώμη. Ο κ. Πολυζώης ήταν εξαιρετικός σε όλη την συνάντηση, παίρνοντας το ιστορικό μου όπως ενδείκνυται και αφιερώνοντας χρόνο να μου εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί στο πόδι μου με τον τραυματισμό καθώς και ποιες είναι οι επιλογές μου. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία που σου δίνει μία πολύ ολοκληρωμένη γνωμάτευση. Στην συνάντηση είχα την ευκαιρία να ζητήσω και την συμβουλή του για ένα παλιότερο τραυματισμό με τον ώμο μου, γιατί έχει εξειδίκευση σε αυτό το σημείο. Τον συστήνω 100% γιατί είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλές.
Βασίλειος Μ.
Read More
Πριν ένα μήνα περίπου υποβλήθηκα σε επέμβαση αρθροσκόπησης στον αριστερό ώμο λόγω δυσκινησίας που μου εμφανίστηκε, με ιατρό τον κ. Πολυζώη. Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχημένη και η αποθεραπεία ακολούθησε ακριβώς τα χαρακτηριστικά και τους χρόνους για τους οποίους με είχε ενημερώσει ο κ. Πολυζώης εξ αρχής. Ήταν η πρώτη επέμβαση που έχω πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα και θεωρώ ότι ο κ. Πολυζώης μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και με βοήθησε εξηγώντας μου με κάθε λεπτομέρεια τη βλάβη στον ώμο μου και τον τρόπο αντιμετώπισης. Ήταν πρόθυμος να ασχοληθεί μαζί μου οποιαδήποτε στιγμή, σοβαρός, ηθικός και φιλικός σε κάθε περίπτωση. Αναζητώντας πληροφορίες για την επιστημονική του κατάρτιση διαπίστωσα ότι διαθέτει εξαιρετικό βιογραφικό γεγονός που αύξησε σημαντικά την εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσε. Προτείνω τον κ. Πολυζώη ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε παρουσιάζει ορθοπεδικό πρόβλημα αντίστοιχο με το δικό μου.
Τηλέμαχος Σ.
Read More
Επισκέφθηκα τον κύριο Πολυζώη για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην άρθρωση του αγκώνα. Πρόκειται για εξαίρετο επιστήμονα, άριστα καταρτισμένο. Το σημαντικότερο όμως προσόν του κατά τη γνώμη μου είναι η ικανότητα του να εμπνέει εμπιστοσύνη, απόρροια της βαθιάς γνώσης του αντικειμένου του αλλά και της ευγενικής του προσωπικότητας. Φιλικός και σοβαρός, πρόθυμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση και να εξηγήσει με τρόπο απλό και κατανοητό τη φύση του προβλήματος και τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης του. Συνιστώ τον κύριο Πολυζώη ανεπιφύλακτα.
Νικόλαος Κ.
Read More
Έχοντας χρόνιο πρόβλημα πόνου στη μέση, και μετά από ένα νέο τραυματισμό στην περιοχή, επισκέφθηκα τον κύριο Πολυζώη. Άκουσε με προσοχή το ιστορικό μου, με εξέτασε κλινικά λεπτομερώς και μου εξήγησε με υπομονή την εικόνα της μαγνητικής μου τομογραφίας. Εκτίμησα ιδιαίτερα τον καθησυχαστικό του τόνο και τη διάθεση του να λύσει τις απορίες μου και να με καθοδηγήσει στα στάδια της αποθεραπείας μου. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα
Γιώργος Μ.
Read More
Αντιμετώπισα πρόβλημα στην ομαλή κίνηση του μεσαίου δακτύλου του δεξιού χεριού (κλείδωμα με πόνο στις ακραίες κινήσεις και στα παιχνίδια αναψυχής). Ο έμπειρος ορθοπεδικός Ι. Πολυζώης στον οποίο απευθύνθηκα διέγνωσε εκτυνασσόμενο δάχτυλο (trigger finger). Μου έκανε επέμβαση και η αποκατάσταση έγινε πολύ γρήγορα. Η αποκατάσταση ήταν εντυπωσιακή. Σε χρόνο λιγότερο από μια βδομάδα εκτός των άλλων μπόρεσα να ξανασχοληθώ με τα αγαπημένα μου sport που χρειάζονται δυνατά δάχτυλα, την αναρρίχηση βράχων, το ποδήλατο βουνού και το τρέξιμο βουνού.
Μαίρη Μ.
Read More
Σύνθετο κάταγμα αγκώνα, έγινε πετυχημένη οστεοσύνθεση. Ευχαριστώ τον κ. Πολυζώη για την ευγενή ενημέρωση και επικοινωνία που σε ασθενή είναι σημαντική.
Ζηναΐς Κ.
Read More
Εξαιρετικός ιατρός με μεγάλη εμπειρία σε sport's medicine. Μετά από ατύχημα στο σκι περπατάω σαν να μην έγινε ποτέ!
Βασιλική Μπ.
Read More
Εξαιρετικός επιστήμονας, αλλά και άνθρωπος!!!! Όποτε τον χρειαστείς είναι δίπλα σου, να σε καθησυχάσει, να σε βοηθήσει. Μου έκανε αφαίρεση ενός ογκιδίου στο δάχτυλο και από την πρώτη στιγμή που με εξέτασε μέχρι την εγχείριση ένοιωσα ασφάλεια και σιγουριά χωρίς καθόλου μετεγχειριτικούς πόνους. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!
Previous
Next

Διαδικασία της Αρθροπλαστικής Αγκώνα

Προετοιμασία

Πριν την  επέμβαση, ο ασθενής θα δει τον κ. Πολυζώη στο ιατρείο του όπου θα πάρει ένα ενδελεχές ιστορικό και θα πραγματοποιήσει μια προσεκτική και λεπτομερής κλινική εξέταση. Εν συνεχεία , ο ασθενής θα κάνει κάποιες ειδικές ακτινογραφίες και σε ορισμένες περιπτώσεις και αξονική τομογραφία (CT) με τρισδιάστατη απεικόνιση 3D των αρθρώσεων του αγκώνα.

Πριν από τη διαδικασία

Ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες του κ. Πολυζώη και της αναισθησιολόγου της ομάδας μας σχετικά με το το φαγητό, τη λήψη υγρών και  φαρμάκων μια ημέρα πριν και την ημέρα της  επέμβασης.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας

Η εξειδικευμένη αναισθησιολόγος μας θα μιλήσει με τον ασθενή για το είδος της αναισθησίας. Οι περισσότεροι ασθενείς προτιμούν ένα συνδυασμό τοπικής ( περιοχικής ) και γενικής αναισθησίας. Παρολ’ αυτά, εάν φυσικα το επιθυμεί ο ίδιος ο ασθενής, η επέμβαση γίνεται μόνο με τοπική αναισθησία με ή χωρίς μέθη.  Η τοπική δηλαδή το μπλοκ νεύρων μουδιάζει το χέρι του ασθενή, έτσι ώστε ο έλεγχος του πόνου να μπορεί να συνεχιστεί και μετά το χειρουργείο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αρθροπλαστικής, ο Κος Πολυζώης θα κάνει μια μικρή τομή ελάχιστης επεμβατικότητας στο πίσω μέρος του αγκώνα και θα ολοκληρώσει την αρθροπλαστική εμφυτεύοντας τις κατάλληλες προθέσεις και κάνοντας πάντα τη σωστή απελευθέρωση μαλακών μορίων. Το κάθε χειρουργείο είναι διαφορετικό και η τεχνική εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή.Η  επέμβαση διαρκεί συνήθως 60 έως 90 λεπτά.

Μετά τη διαδικασία

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, ο ασθενής αναρρώνει στην ανάνηψη για μικρό χρονικό διάστημα. Το πόσο καιρό θα παραμείνει στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση εξαρτάται από τις ατομικές ανάγκες του κάθε ασθενή. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να πάνε σπίτι και την ίδια μέρα και σίγουρα την επόμενη όλοι οι ασθενείς εξέρχονται του νοσοκομείου.

Κατά το εξιτήριο, ο κ. Πολυζώης θα έχει μια εκτενή συζήτηση με τον ασθενή και θα δοθούν συγκεκριμένες μετεγχειρητικές οδηγίες και θα ακολουθηθεί εξατομικευμένο πρόγραμμα αποθεραπείας με ειδικό φυσιοθεραπευτή της ομάδας.

Όλοι οι ασθενείς φορούν μια απλή επίδεση για 48 ώρες και κινητοποιούν αμέσως τον αγκώνα.
 Ο ασθενής σε σύντομο χρονικό διάστημα απαλλάσσεται πλήρως από το πόνο και τη δυσκαμψία.

Αρθροπλαστική Αγκώνα

Αποτελέσματα

Μετά την αρθροπλαστική, οι περισσότεροι ασθενείς έχουν ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο και οι περισσότεροι δεν έχουν καμία ενόχληση. Ο πόνος της αρθρίτιδας στην κυριολεξία εξαλείφεται αμέσως μετά το χειρουργείο. Όλοι οι ασθενείς έχουν επίσης βελτιωμένο εύρος κίνησης και δύναμη.

Αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο, σε ελάχιστες περιπτώσεις και ιδιαίτερα πολύπλοκα περιστατικά όπως για παράδειγμα επιπλεγμένες αναθεωρήσεις, ενδέχεται η αρθροπλαστική του αγκώνα να βελτιώσει σημαντικά χωρίς όμως να κάνει τον πόνο να φύγει εντελώς.

Άλλες ασυνήθιστες επιπλοκές της αρθροπλαστικής αγκώνα περιλαμβάνουν:

  1. Χαλάρωση εμφυτεύματος. Οι προθέσεις αγκώνα είναι ανθεκτικές, αλλά μπορεί να χαλαρώσουν ή να φθαρούν με την πάροδο του χρόνου. Εάν συμβεί αυτό, μπορεί να χρειαστεί άλλη χειρουργική επέμβαση για την αντικατάσταση τους.
  2. Κάταγμα. Τα οστά στην άρθρωση του αγκώνα μπορεί να σπάσουν κατά τη διάρκεια ή μετά τη χειρουργική επέμβαση.
  3. Νευρική βλάβη. Τα νεύρα στην περιοχή όπου τοποθετείται το εμφύτευμα μπορεί να τραυματιστούν. Η νευρική βλάβη μπορεί να προκαλέσει μούδιασμα, αδυναμία και πόνο.
  4. Μόλυνση. Η μόλυνση μπορεί να συμβεί στο σημείο τομής ή στον βαθύτερο ιστό. Μερικές φορές απαιτείται χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία μιας λοίμωξης.

Στα χέρια ενός έμπειρου και εξειδικευμένου χειρουργού αγκώνα, το ποσοστό των σπάνιων επιπλοκών ελαχιστοποείται ακόμα περισσότερο και ο κίνδυνος είναι μηδαμινός.

Αποκατάσταση και Αποθεραπεία

Τα προγράμματα αποθεραπείας συνήθως ξεκινούν με ασκήσεις ήπιας κίνησης του αγκώνα  ενεργητικής φύσης πάντα αυξάνοντας σταδιακά το εύρος. Ο έμπειρος φυσιοθεραπευτής, πάντα σε τακτική συνεννόηση με τον κ. Πολυζώη , θα προσθέτει σταδιακά ασκήσεις ενδυνάμωσης στο πρόγραμμα καθώς το τραύμα επουλώνεται δηλαδή στις 10 μέρες μετά την επέμβαση.

Φυσικά, αυτό προσαρμόζεται και εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή, το είδος της αρθρίτιδας και την συγκεκριμένη πρόθεση που τοποθετήθηκε.

Αν και είναι μια διαδικασία που χρειάζεται πειθαρχία από την πλευρά του ασθενή, ακολουθώντας κατά γράμμα το ειδικό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας για την πλήρη και ανώδυνη επιστροφή σε όλες τις δραστηριότητες που πάντα επιθυμούσε ο κάθε ασθενής αλλά ήταν αδύνατο λόγω της επώδυνης πάθησης του αγκώνα του.

Ο Κος Πολυζώης χρησιμοποιεί τα καλύτερα εμφυτεύματα παγκοσμίως με τη μεγαλύτερη βιωσιμότητα στη σύγχρονη βιβλιογραφία.
Είναι απόλυτα πιστοποιημένος στη χειρουργική αυτή και εφαρμόζει πιστά τα πρωτόκολλα της κλινικής Mayo Clinic των Η.Π.Α. που αποτελεί το παγκόσμιο κέντρο αναφοράς στο τομέα της χειρουργικής και αρθροπλαστικής του αγκώνα.
Ο ίδιος συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο στο σεμινάριο της κλινικής αυτής των Η.Π.Α. μετά από επίσημη πρόσκληση και έτσι παραμένει συνεχώς απόλυτα ενήμερος για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τη χειρουργική του αγκώνα και όλες τις πτυχές της.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Κο Πολυζώη και την ομάδα του για περαιτέρω λεπτομέρειες και πληροφορίες

Καλέστε μας για πληροφορίες και προγραμματισμό ραντεβού

2106862167 | 6970099060
Λεωφόρος Κηφισίας 56 & Δελφών, Μαρούσι